Workshop de autocunoastere si dezvoltare personală coordonat de Dr. Teodor Vasile

 

7

Vă invităm să participați la workshop-ul de autocunoastere si dezvoltare personală coordonat de Dr. Teodor Vasile, începând din septembrie 2019. Workshop-urile se țin săptămânal.

Workshop-urile se desfășoară într-un ambient plăcut, la o ceașcă de ceai, discuțiile fiind libere, temele dezbătute având ca scop principal dezvoltarea fiecăruia dintre noi, atât din punct de vedere mental, cât și spiritual, într-un cerc de 12 persoane, în care vom găsi răspunsuri la o serie de întrebări ce țin de existența noastră, de realizările și necesitățile noastre, de evoluția mentală și spirituală a fiecăruia dintre noi.

Deși workshop-ul inițial a fost adresat exclusiv colegilor psihologi, în vederea parcurgerii orelor de dezvoltare personală necesare acreditării la Colegiul Psihologilor, în vederea obținerii Atestatului de Liberă Practică  în specialitatea Psihoterapie, totuși, având mai multe cereri, deschid acest workshop pentru orice persoană care dorește să-și schimbe viața în mai bine, care dorește să-și descopere puterea interioară și să învețe să acceseze forța subconștientului său și să se programeze pentru obținerea sănătății, fericirii și a împlinirii spirituale.
* Fiecare participant semnează un acord de confidențialitate.

La workshop-urile de dezvoltare personală vei beneficia de un program integrat de dezvoltare și autocunoaștere al ființei umane, ce are ca scop:

* Îmbunătățirea stării de bine;
* Cultivarea gândirii pozitive, orientată către prezent și viitor;
* Descoperirea resurselor tale interioare;
* Conștientizarea, înțelegerea și soluționarea traumelor din trecut, depășirea prejudecătilor și a gândurilor limitative;
* Îmbunătățirea comunicării;
* Găsirea echilibrului între viața personală și cea profesională.

Prețul este de 100 de lei. Prețul pentru studenți este de 90 de Lei.

Inscrieri la adresa de email: dr.TeodorVasile@psihoterapia.ro, la numerele de telefon: 021.224.01.56 si 0756.93.93.93 sau direct urmand link-ul de mai jos

http://vasileteodor.ro/p/workshop-dezvoltare-personal

Leave a comment